Veilige begeuring middels pure aroma's

Voor het begeuren van permanente verblijfsruimten voor gasten en/of personeel (zoals winkels, wachtruimten, lobbies et cetera) of het gebruik in de voedingsmiddelen branche (zoals winkels, horeca et cetera) raden wij het gebruik van vloeibare geursystemen af. Geursystemen gebruik makende van vloeibare aroma's produceren aantoonbaar grote hoeveelheden ultra fijn stof, fijn stof en VOC's hetgeen belastend is voor mens en dier. Het Spirit Pro geursysteem maakt gebruik van met pure geuraroma's geïmpregneerde geurkorrels waar lucht langs wordt geblazen. Deze systemen verspreiden de zuivere geur en produceren aantoonbaar geen ultra fijn stof en fijn stof en zijn daarmee niet belastend en belangrijker nog, laten geen geursporen achter. 

Geuren in winkels en andere toepassingen van geurmarketing

geurmarketing retail, geur winkel, geuren in winkels, geurverspreider, geur verspreiden

Geur marketing in point-of-sale omgevingen is misschien wel de bekendste toepassing van geurmarketing. Geuren in winkels zijn onmisbaar voor een sterke identiteit en branding. Wist u bijvoorbeeld dat, door inzet van geurmarketing, de koopbereidheid gemiddeld met 14,8% en de omzet gemiddeld met 6% stijgt? Geurmarketing kan echter nog op veel meer manieren ingezet worden.

Voordelen en toepassingen geurmarketing >>


 

Inspirerende aroma's voor maximale impact

De basis van geurmarketing zijn de aroma's. Door jarenlange intensieve samenwerking met specialisten en laboratoria bieden wij u aroma's met sterke emotionele impact. Geuren in winkels, zorginstellingen, showrooms, beurzen, wij bieden een uitgebalanceerd aroma assortiment. Bekijk alle aroma's >>

 

 

Betaalbare geurmarketing

betaalbare geurmarketing, voordelige geurmarketing, budget geurmarketing, voordelige geurverspreider

Onze missie is om professionele geurmarketing toegankelijk te maken voor elk bedrijf, klein en groot. Wist u dat u al een geursysteem heeft vanaf minder dan een euro per dag? Onderzoek toont aan dat gebruik van de juiste geur resulteert in meer omzet en naamsbekendheid. Al verkoopt u hierdoor per dag maar klein kledingstuk of een consumptie meer dan heeft u de "investering" al terugverdiend. 

Lees meer >> 


Gedegen en eerlijk geurmarketing advies

Wij adviseren u graag welke geurmarketing oplossing voor u het meest geschikt is. Neem contact met ons op via 0180-642070 of vul het contactformulier in. 


  Ga direct naar

geurmarketing | geurverspreider Spirit Pro | geur diffuser | aroma diffuser | geur winkel | droge geur diffusie | geurbeleving