Geurmarketing / geurmarketing musea en tentoonstellingen


Geurmarketing musea en evenementen

Voor musea en tentoonstellingen is geurmarketing een ideale manier om beleving toe te voegen. Met geur voert u uw bezoekers mee naar vroegere tijden of juist naar de toekomst. Met geur zorgt u voor een treffende ambiance en een onvergetelijke ervaring voor uw bezoekers. Met de Spirit Pro kunt u exact de geuraccenten aanbrengen waar en wanneer u dit wilt. 

Speciale aroma's: buskruit, mummie, zeilschip, ziekenhuis en nog veel meer

De geur van een oud VOC schip, de geur van oorlog en buskruit, geuren uit de oertijd. Dit is slechts een greep uit onze geuren. Voor musea, exposities en evenementen leveren wij speciale geurcartridges die op maat worden gemaakt. Onze portfolio van speciale geuren is zeer uitgebreid echter kan het voorkomen dat de door u gewenste geur (nog) niet bestaat. Geen punt! Met een omschrijving of een monster van de door u gewenste geur maken wij voor u een geur op maat! 

Een recent voorbeeld hiervan is een de geur van een VOC schip die wij voor het Scheepvaartmuseum Amsterdam hebben ontwikkeld. Wat zijn de ingrediënten van deze geur? Onder andere zweet, bier, schimmel, uitwerpselen van vee, kruiden, zeelucht. Kortom, een melange van geuren die je op een VOC schip zou verwachten en die een zeer bijzonder realistische dimensie geeft aan de expositie. Sluit uw ogen en u waant zich aan boord van een schip dat al maanden op zee is!

Veilig voor omgeving en kostbare voorwerpen

De Spirit Pro geurverspreider maakt gebruik van een droge diffusie technologie. Dit heeft als voordeel dat de geur heel gericht en in de juiste intensiteit en op het juiste moment kan worden ingezet. Doordat wij gebruik maken van droge diffusie bestaat er geen gevaar dat residu/geur achterblijft op het expositiemateriaal en de bezoeker. Loopt de bezoeker van geurzone naar geurzone dan neemt deze, iedere keer dat een geurzone wordt betreden, exact de geur waar die op die locatie wordt verspreid zonder dat de geur uit een eerdere geurzone in de neus is blijven hangen. 

Gebruik van geursystemen in musea en bij evenementen maken de beleving compleet en maken het een ervaring om nooit te vergeten! Dit laatste draagt bij aan een groter en terugkerend aantal bezoekers!

 

Offerte geuren museum, offerte geurverspreider