Geurverspreider Spirit Pro

De Spirit Pro elektrische geurverspreider maakt geurmarketing betaalbaar zonder in te boeten op functionaliteit en prestatie. De Spirit Pro professionele geurverspreiders zijn ontwikkeld als point-of-sale geursystemen maar zijn veel breder inzetbaar (zie: toepassingen). De Spirit Pro geurverspreider voldoet aan de strengste eisen met betrekking tot veiligheid en milieu. Bij de ontwikkeling van het geursysteem is echter vooral ook veel aandacht besteed aan de operationele, commerciële en financiële context waarbinnen geurmarketing gebruikt wordt. Het resultaat is een uiterst krachtige en doeltreffende geurverspreider die u de volledige kracht van geurmarketing biedt maar dan wel betaalbaar. 

De Spirit Pro geurverspreider bestaat uit een geurdiffuser met twee onafhankelijk van elkaar te gebruiken aroma cartridges. Dit geursysteem kan met één cartridge een ruimte tot 50 m2 voorzien van een aangename geur. Bij gebruik van beide geurcartridges tegelijkertijd kan zelfs een groter oppervlak worden begeurd.  

Geurverspreider Spirit Pro, Geurmarketing geurzones creëren, spirit pro geursysteem

Spirit Pro geurverspreider kenmerken

spirit pro geurverspreider

Geurverspreider met droge diffusie technologie

In tegenstelling tot geursystemen op oliebasis, werken de Spirit Pro professionele geurverspreiders met aroma cartridges met geurkorrels. Door lucht langs deze cartridges te leiden wordt een aangename geur gecreëerd zonder dat er kleine aromaspetters in de lucht komen zoals bij olie geursystemen. De Spirit Pro geurverspreider laat daardoor geen residu achter op kleding, vloeren of wanden. Het geursysteem is volkomen veilig, ook bij gebruik in food en zorg omgevingen.

Eenvoudig te programmeren geursysteem

Met de programma's van de Spirit Pro geurverspreiders kunt u eenvoudig en snel de juiste geur intensiteit en het gewenste bereik instellen. Ook kunt u de tijden en dagen van geurverspreiding instellen en hierbij desgewenst ook wisselen tussen de geurcartridges. Zo kunt u variëren met aroma gedurende de dag.

Verwisselen van de aroma cartridges binnen luttele seconden

Het vervangen van de aroma cartridges is kinderspel. U haalt de oude cartridge eraf en klikt de nieuwe erop. Snel en makkelijk, zonder in aanraking te komen met aroma (zoals bij olie geursystemen vaak wel het geval is). 

Geurverspreider met real-time inzicht in aromaverbruik

De Spirit Pro geurcartridges hebben een capaciteit van 190 uur. De Spirit Pro geurverspreider geeft real-time inzicht in het aromaverbruik. U kunt op het display aflezen hoeveel er nog in de aroma cartridges zit. Ook geeft het geursysteem een signaal als de aroma cartridges leeg zijn en vervangen dienen te worden. 

Lichtgewicht en compacte elektrische geurverspreider

De Spirit Pro geurverspreider is dankzij het compacte formaat ook geschikt voor inbouw in een point-of-sale display. Het enige dat u nodig heeft, is een stroomaansluiting nabij. Voor een nog compactere oplossing zonder aansluiting op het stroomnet verwijzen wij u graag naar de Brandscent geurverspreider.  

Diverse extra's 

De Spirit Pro is uit te breiden met diverse extra's waarmee de professionele geurverspreiders geschikt zijn voor vrijwel elke toepassing. Beschikbare uitbreidingen zijn onder andere: 

  • Beschermkap zodat het geursysteem afgeschermd is en niet door onbevoegden veranderd of beschadigd kan worden.
  • Muurbeugel om de geurverspreider op te hangen
  • Voet om de geurverspreider neer te zetten waar u maar wilt
  • Verankeringsset waarmee u het geursysteem beschermt tegen diefstal  


Spirit Pro professionele geurverspreiders - referenties

De Spirit Pro geurverspreider wordt al jaren wereldwijd succesvol ingezet. Het van origine Franse geursysteem heeft de straten van Parijs veroverd en is nu met een ware opmars bezig in Europa en daarbuiten. Vele tevreden klanten zijn u al voor gegaan, waaronder Eres, Scotch & Soda, Adidas en C&A. 


geurverspreider Spirit Pro referentie Eres


geurverspreider Spirit Pro referentie Adidas

 

geurverspreider Spirit Pro referentie C&A


geurverspreider Spirit Pro referentie Scotch & Soda


Naast deze grote merken wordt de Spirit Pro geurverspreider juist ook veel bij wat kleinere winkels en bedrijven ingezet.

Bekijk meer referenties>>

* U wordt omgeleid naar onze webshop www.habitatsolutions.eu. Door te klikken op onderstaande knop gaat u nog geen koopverplichting aan. 


offerte geurverspreider, offerte geurmachine