Geurmarketing / geurmarketing evenementen, escape rooms en eventlocaties


Geurmarketing evenementen en eventlocaties

Heeft u al wel eens aan geurmarketing gedacht voor uw eventlocatie of evenement? Veel geurmarketing specialisten leveren enkel ambiance aroma's die niet altijd volstaan voor een evenement of eventlocatie. Ons assortiment aroma's is uniek en omvat naast een uitgebreide selectie ambiance geuren ook een divers assortiment met 'specials'. 

De geur van cubaanse sigaren, het aroma van strand en zonnebrand, de geur van thais eten of een buskruit aroma. Dit zijn slechts voorbeelden van onze unieke aroma's. Met deze speciale aroma's hebben wij al menig museum, evenement en eventlocatie kunnen voorzien van de juiste geur voor maximale beleving voor bezoekers en gasten. 

Onze 'special' aroma's

Bekijk hier het overzicht van onze unieke aroma's voor evenementen en eventlocaties. 

Bekijk onze specials
Van dinosaurus aroma tot viskraam aroma. Laat u verrassen door ons assortiment 'special' aroma's. Download hier ons assortiment overzicht.
Specialty_aroma's.pdf (186.32KB)
Bekijk onze specials
Van dinosaurus aroma tot viskraam aroma. Laat u verrassen door ons assortiment 'special' aroma's. Download hier ons assortiment overzicht.
Specialty_aroma's.pdf (186.32KB)

Staat de juiste geur er niet bij? Ook dat is geen probleem, dan kunnen we de juiste geur altijd laten ontwikkelen. Zo hebben we voor een scheepvaartmuseum al eens de geur van bengaalse peper gekopieerd en een speciale scheepsgeur ontwikkeld van een schip dat maanden op zee is geweest met alle nare geuren van zweet en verschaald bier die daar bij horen.

Veilig voor mens en omgeving

Dankzij de droge diffusie technologie is gebruikt van de Spirit Pro geurmachine veilig voor mens en omgeving. De geur verkleeft niet en kan dus zelfs veilig ingezet worden in tentoonstellingen met delicate voorwerpen. 

Meer informatie of offerte over geurmarketing

Wij denken graag met u mee hoe u geurmarketing in uw situatie het beste in kunt zetten voor de ultieme geurbeleving. We inmiddels veel ervaring opgedaan bij musea, beurzen, evenementen en eventlocaties en kunnen u goed adviseren welke geur past en hoe u de geur het beste kunt verspreiden. Neem contact met ons op voor meer informatie. U kunt ons uiteraard ook bellen op 0180-642070


offerte geurmarketing, offerte geursysteem