Vraag geurmarketing offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor onze geurverspreiders en aroma's. 

Geurverspreider huren of kopen?

Wilt u uw geurmachine direct kopen of wilt u liever een full service huurcontract afsluiten? Bij ons kan het allebei. Ook de korte termijn verhuur van ons Spirit Pro geursysteem voor beurzen of evenementen behoort tot de mogelijkheden.


Geurverspreider kopen

Bij aanschaf van de Spirit Pro geurverspreider wordt u direct eigenaar van het geursysteem en bestelt u zelf nieuwe aroma cartridges als dat nodig is. Maximale flexibiliteit dus. Zeer geschikt als het aromaverbruik niet elke week hetzelfde is.

Geurverspreider full-service huurcontract

Voor een winkel of kantoor adviseren wij u om te kiezen voor een full service huurcontract. U sluit een contract af voor minimaal 6 maanden en maximaal 60 maanden. U ontvangt eens per halfjaar automatisch uw aroma cartridges. U heeft er geen omkijken meer naar, wij regelen alles. U huurt al een Spirit Pro geurverspreider inclusief aroma vanaf slechts 38 euro per maand! 

Een full-service huurcontract adviseren wij daar waar het aromaverbruik constant is zoals winkels en kantoren die het apparaat op vaste tijden inschakelen. 

Korte termijn huur geurverspreider

Wij bieden u tevens de mogelijkheid om het Spirit Pro geursysteem te huren voor een kortere periode. De minimale huurperiode is dan een week. U betaalt per week slechts 75 euro huur. De aroma cartridge schaft u aan. Deze huur constructie is zeer geschikt voor gebruik van onze geurmachine tijdens beurzen en evenementen. Neem contact met ons op voor beschikbaarheid en mogelijkheden.