Filosofie Signature Olfactive geurmachines

veilige geurmarketing, geurmachine veilig voor mens en omgeving, geur die niet verkleeft

Wij bieden geurmarketing maar dan slimmer en betaalbaar, geurmarketing 2.0. laten we maar zeggen. Geurmarketing teruggebracht tot de krachtige essentie met betaalbare, gerichte en doeltreffende geurmachines. 

Principes Signature Olfactive geurmachines

Geurmachine veilig voor mens, locatie en omgeving

Signature Olfactive geurmachines maken gebruik van een milieuvriendelijke droge diffusie technologie die veilig is voor mensen, locatie en omgeving. Karakteristiek voor deze geurverspreiding technologie is:

  • Geen verspreiding van vloeistoffen in de lucht, geen neerslag of sediment op vloer, oppervlakken en textiel en geen 'passieve' vervuiling.
  • Directe controle op geurintensiteit voorkomt verzadiging van de ruimte en ongemak bij werknemers en bezoekers
  • Het aroma blijft niet in de lucht hangen nadat het geurapparaat is uitgezet. De geurverspreiding is hierdoor uitstekend te controleren en te automatiseren.
  • Geurmachine met recyclebare aroma cartridges ontworpen om contact van aroma met de huid te voorkomen.

Signature Olfactive geurdispensers zijn daarmee veilig voor gebruik in food en zorg omgevingen


Inspirerende geuren voor maximale impact op emoties en geheugen

De basis van geurmarketing zijn de aroma's. Door jarenlange intensieve samenwerking met specialisten en laboratoria bieden wij u aroma's met sterke emotionele impact. Geuren met impact op herinnering, welzijn, authenticiteit, eetlust, dynamiek, rust en andere emoties versleuteld in ons brein. 

Event-gerelateerde aroma's kunnen herkenning oproepen en herinneringen triggeren aan ons verleden, cultuur of ons dagelijks leven. Ambiance geuren hebben effect op welzijn en gemoedstoestand en kunnen diepere emoties oproepen. 

Wij werken uitsluitend met IFRA goedgekeurde geuren van de allerhoogste kwaliteit. Hierdoor bent u verzekerd van geuren die een gelijkmatig en aantrekkelijk aroma afgeven zonder scherpe chemische ondertonen die geuren van een mindere kwaliteit vaak verspreiden.


Plug & play geurmachines: gebruiksvriendelijk, effectief en flexibel

spirit pro geursysteem, gebruiksvriendelijk

Waar traditionele geurmachines vaak duur, complex en slecht aangepast zijn op operationele beperkingen, zijn Signature Olfactive geurdispensers juist betaalbaar en intuïtief te bedienen met alle functionaliteiten die u nodig heeft in het dagelijks gebruik van een geurapparaat. 


De Spirit Pro geurdispenser is uiterst gebruiksvriendelijk dankzij onder andere de uitgebreide programmeer opties, de handige timer, het duidelijke LCD scherm en de indicator voor aromaverbruik. Door het compacte formaat zijn onze geurmachines ook geschikt voor inbouw in point-of-sale displays. De beschikbare uitbreidingen voor de geurmachine maken dit geurapparaat bovendien geschikt voor vrijwel elke situatie. Signature Olfactive geursystemen zijn tot slot onderhoudsvrij.


Betaalbare geurdispenser

Signature Olfactive geurmachines vormen een budgetvriendelijk alternatief voor traditionele geurmarketing. De geurdispensers zelf zijn gunstig geprijsd. Bovendien maken deze geurmachines veel efficiënter gebruik van het aroma en zorgen ze voor zeer gerichte geurverspreiding. U behaalt met een geurmachine van Signature Olfactive maximaal resultaat tegen minimale kosten.

In plaats van complete ruimtes te verzadigen met aroma, kiezen wij ervoor met een geurapparaat geurzones te creëren die op natuurlijke wijze uw bezoekersstroom volgen en accentueren. Met slimme, gerichte geurmarketing legt u de nadruk op key zones in uw ruimte voor optimaal effect.

 

Eerlijk en gedegen advies

Wij bieden u een eerlijk en gedegen advies over geurmarketing in uw situatie. Wij denken graag mee wat in uw situatie de beste en voordeligste geur marketing oplossing is. 

Signature Olfactive geurmachines zijn werkelijk uniek op de Nederlandse markt en bieden een frisse kijk op geurmarketing. Naast de Signature Olfactive geurdispensers bieden wij via Aromasolutions ook de grotere geurapparaten. Met een zeer compleet portfolio geurverspreiders kunnen we u altijd de beste oplossing bieden. Vul ons contactformulier of het offerteformulier in en wij nemen contact met u op.

 

offerte geurmarketing, offerte geurmachine