Betaalbare geurmarketing met de plug & play Spirit Pro aroma diffuser - 50m2

De Spirit Pro aroma diffuser maakt geurmarketing betaalbaar zonder in te boeten op functionaliteit en prestatie. De Spirit Pro is ontwikkeld als point-of-sale machine maar is veel breder inzetbaar (zie: toepassingen). De Spirit Pro aroma diffuser machine voldoet aan de strengste eisen met betrekking tot veiligheid en milieu. Bij de ontwikkeling van de Spirit Pro is echter vooral ook veel aandacht besteed aan de operationele, commerciële en financiële grenzen van de context waarin geurmarketing gebruikt wordt. Het resultaat is een uiterst krachtige en doeltreffende aroma diffuser die u de volledige kracht van geurmarketing biedt maar dan wel betaalbaar. 

De Spirit Pro aroma diffuser bestaat uit een diffuser en twee duurzame aroma cartridges. Deze geur diffuser kan daarmee een ruimte tot 50 m2 voorzien van een aangename geur.

Geurmarketing geurzones creëren, spirit pro geursysteem

Voordelen van de Spirit Pro aroma diffuser

Spirit Pro aroma diffuser / geur diffuser

Aroma diffuser met droge diffusie technologie

In tegenstelling tot aroma diffusers op oliebasis, werkt de Spirit Pro aroma diffuser met aroma cartridges met geurkorrels. Door lucht langs deze cartridges te leiden wordt een aangename geur gecreëerd zonder dat er kleine aromaspetters in de lucht komen zoals bij olie systemen. De Spirit Pro aroma diffuser laat daardoor geen residu achter op kleding, vloeren of wanden. Het is volkomen veilig, ook bij gebruik in food en zorg omgevingen.

Eenvoudig te programmeren naar uw wensen

Met de programma's van de Spirit Pro aroma diffuser kunt u eenvoudig en snel de juiste geur intensiteit en het gewenste bereik instellen. Ook kunt u de tijden en dagen van geurverspreiding instellen en hierbij desgewenst ook wisselen tussen de geurcartridges. Zo kunt u variëren met aroma gedurende de dag.

Verwisselen van de aroma cartridges binnen luttele seconden

Het vervangen van de aroma cartridges is kinderspel. U haalt de oude cartridge eraf en klikt de nieuwe erop. Snel en makkelijk, zonder in aanraking te komen met aroma (zoals bij olie geursystemen vaak wel het geval is).

Real-time inzicht in aromaverbruik

De Spirit Pro geurcartridges hebben een capaciteit van 190 uur. De Spirit Pro aroma diffuser geeft real-time inzicht in het aromaverbruik. U kunt op het display aflezen hoeveel er nog in de aroma cartridges zit. Ook geeft de geur diffuser een signaal als de aroma cartridges leeg zijn en vervangen dienen te worden.

Lichtgewicht en compacte aroma diffuser

De Spirit Pro aroma diffuser is dankzij het compacte formaat ook geschikt voor inbouw in een point-of-sale display. Voor een nog compactere oplossing zonder aansluiting op het stroomnet verwijzen u graag naar de Brandscent

Breed inzetbaar dankzij diverse extra's 

De Spirit Pro is uit te breiden met diverse extra's waarmee de diffuser geschikt is voor vrijwel elke toepassing. Beschikbare uitbreidingen zijn onder andere: 

  • Een bewegingssensor, zodat de diffuser alleen aangaat als er iemand langs loopt
  • Beschermkap zodat de aroma diffuser afgeschermd is en niet door onbevoegden veranderd of beschadigd kan worden.
  • Muurbeugel om het geurapparaat op te hangen
  • Voet om de geur diffuser neer te zetten waar u maar wilt
  • Verankeringsset waarmee u het geurapparaat beschermt tegen diefstal 

 

Aroma diffuser kopen, aroma diffuser prijzen

* U ontvangt van ons vrijblijvend meer informatie over de Spirit Pro aroma diffuser en de beschikbare aroma's.

 

Geurmarketing met de Spirit Pro aroma diffuser

De Spirit Pro aroma diffuser kan breed ingezet worden. Een aantal bekende geurmarketing toepassingen van de aroma diffuser lichten we graag verder toe. Staat uw toepassing er niet bij? Neem dan contact met ons op, wij denken graag met u mee hoe u geur ook in uw situatie het beste in kan zetten.

 

Bekijk alle toepassingen van geurmarketing >>