Geurmarketing / geurbeleving en geurverspreiding uitvaartcentra


Geurbeleving in uitvaartcentra

geurmarketing geurverspreiding uitvaartcentra

Persoonlijke uitvaarten zijn de trend. Niks geen standaard uitvaarten, maar persoonlijke ideeën en wensen zijn leidend. Met geurbeleving en geurverspreiding biedt u uw klanten een unieke extra service. Geurbeleving in familiekamers en rouwcentra  creëert een warme, troostende ambiance. 

Geurbeleving bij de entree, in de aula en rouwkamer

Verdriet overheerst bij de mensen die bij u over de drempel stappen. U wilt hen troost, medeleven en een waardig afscheid van hun dierbaren bieden. Met een geurverspreider bij de entree maakt u een connectie op emotioneel niveau die rust en troost kan bieden. Ook in een sober en strak interieur kan geurverspreiding toch een persoonlijk en warm gevoel geven.

Geurverspreiding 24-uurs familiekamers en thuisopbaringen

Het laatste dat u in een familiekamer of bij een thuisopbaring wilt, is dat familie geconfronteerd wordt met de geur van de overledene die opgebaard ligt. Met de Spirit Pro geurverspreider kunt u een aangename, subtiele geur verspreiden en zo een eerbiedige en veilige sfeer creëren waar familie en vrienden in huiselijke sfeer in alle rust afscheid kunnen nemen van hun dierbare. Zo helpt u nabestaanden met geurbeleving om mooie herinneringen aan hun overleden dierbare te behouden. U kunt nabestaanden als extra service zelfs een keus bieden uit de beschikbare aroma's

Voor thuisopbaringen leveren wij de Spirit Pro geurverspreider in een handige reiskoffer. 


Ervaringen met geurbeleving in de uitvaartbranche

Lees hieronder de ervaringen van Martin van der Spek van Van der Spek uitvaart met het Spirit Pro geursysteem.

geurverspreider familiekamer, geur familiekamer, geur uitvaart

Spirit Pro in familiekamer

Waarom heeft u besloten geursystemen aan te schaffen?

Het komt wel eens voor dat overledenen een indringende geur bij zich dragen, wij zochten een product dat deze geur kon maskeren. Voordat we deze systemen aangeschaft hebben, maakten we gebruik van geurdoosjes. Deze geurdoosjes waren prima, alleen konden we hier niet mee doseren en de ‘frisse lucht’ nam snel af. Met de Spirit Pro geursystemen kunnen we de aangename lucht uitstekend doseren en we hebben er ook geen omkijken meer naar.


Waar en hoe gebruikt u de geursystemen?

Wij gebruiken de geursystemen in onze  familiekamers die 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar zijn voor familieleden van overledenen. Wanneer de familiekamers in gebruik zijn doen wij de stekker van het geursysteem in het stopcontact en vervolgens wordt er een zeer aangename, rustgevende geur verspreid.

Het verbruik van de vullingen is zo gering, dat het gebruik van het Spirit Pro geursysteem kostentechnisch zeer interessant is.


Welke geur verspreiden jullie?

Er was een ruime keuze aan geuren die we konden verspreiden, maar uiteindelijk hebben wij gekozen voor een geur met lavendel. Lavendel heeft een rustgevende werking op mensen en deze specifieke bijwerking van deze geur vonden wij het best passen bij ons. Wij kiezen er nu voor om één uniforme geur te verspreiden, maar misschien wisselen we in de toekomst nog wel eens van geur.

Offerte geurverspreider, offerte geurmarketing