De aroma's: de juiste geur voor elke toepassing

Ontspannen, stimuleren, ontsnappen aan de dagelijkse beslommeringen, herinneringen oproepen. Geur kan het allemaal. Wij adviseren u graag welke geur voor u het meest geschikt is.

Wij bieden een ruim assortiment aan aroma's. Dit assortiment wordt doorlopend vernieuwd en uitgebreid. Wij leveren uitsluitend aroma's van de allerhoogste kwaliteit. U bent verzekerd van geuren die een gelijkmatig en aangenaam aroma afgeven zonder scherpe chemische ondertonen die aroma's van een mindere kwaliteit vaak verspreiden. Grofweg zijn onze aroma's in te delen in twee typen aroma's: ambiance geuren en event-gerelateerde geuren. 

Signatuur geur: uw eigen merk geur voor ultieme branding

Voor de ultieme herkenbaarheid van uw merk kunt u ook uw eigen signatuur geur of brand aroma laten ontwikkelen. In nauwe samenwerking met u ontwikkelen onze parfumeurs een geur die aansluit bij uw merk en doelgroep. Grote ketens als Abercrombie & Fitch, Adidas, Scotch&Soda hebben zo'n 'eigen' geur, maar ook hotelketens als Holiday Inn. 

Interesse in een signatuur geur? Neem contact met ons op voor meer informatie. 

Specials: van viskraam tot VOC schip aroma

De Spirit Pro is het ideale systeem gebruik in musea, tijdens exposities, evenementen, beurzen en dergelijke. Voor deze toepassingen leveren wij speciale geurcartridges met unieke geuren of op maat gemaakte geuren. Een kleine greep uit onze grote portfolio van geuren: ziekenhuis aroma, cubaanse sigaar aroma, vuurwerk aroma, race wagen aroma, VOC schip aroma, bengaalse peper aroma, dinosaurus aroma, vulkaan aroma en vismarkt aroma.

Wenst u een aroma aanbieding op maat neem dan contact met ons op!


 

Alle geuren worden geproduceerd volgens de strengste IFRA (International Fragrance Association) richtlijnen.

 

offerte geurmarketing, offerte geurverspreider en aroma