Kerstgeur in uw winkel, hotel of bij uw entree

De kerstmaand is de ideale periode om met geurmarketing te experimenteren. Een heerlijke, warme kerstgeur zorgt voor een optimale winkelbeleving en tilt alle andere communicatie in deze periode naar een hoger niveau. Geurmarketing voegt een extra dimensie toe aan de beleving van uw klanten. Maak uw ambiance helemaal af met een warme kerstgeur die mensen in een ontspannen, goede stemming brengt. Kerst en geurmarketing gaan hand in hand.


Ideale kerstgeuren hebben een warme basis met houtgeuren en kruidige geuren als kruidnagel, amandel en kaneel. Deze warme kerstgeuren zorgen voor een feestelijke sfeer waar mensen graag langer blijven.

Voordelen geurmarketing tijdens de kerstperiode

In de kerstperiode zijn winkels, hotels en entrees vaak prachtig aangekleed met kerstboom, kerstversiering en sfeerverlichting. Een warm en gezellig gevoel verwelkomt u direct bij binnenkomst. Met geurmarketing maakt u dit gevoel helemaal compleet.

Kerst geurmarketing winkels

Kerst geurmarketing hotels

Kerst geurmarketing entree

Met een aangename kerstgeur onderscheidt u zichzelf van uw concurrenten en laat u uw kerstinrichting helemaal tot zijn recht komen. Een prettige kerstgeur zorgt ervoor dat klanten meer op hun gemak zijn en dus rustig de tijd nemen om uw collectie te bekijken. De langere verblijfsduur vertaalt zich in een hogere koopbereidheid en meer uitgaven.

Een aangename geur bij uw entree zorgt ervoor dat uw gasten zich direct thuis voelen. De warme kerstgeur maakt direct een gezellige, knusse indruk op uw gasten. Geur zorgt voor herkenning en herinnering. Uw gasten kijken terug op een aangenaam verblijf, beoordelen uw hotel met een hoger cijfer en zullen sneller geneigd zijn om naar uw hotel terug te keren.

Zorg dat gasten, bezoekers en klanten zich direct welkom voelen door bij de entree een aangename kerstgeur te verspreiden. Zeer geschikt voor bedrijven, sportscholen en zorginstellingen om direct een gastvrije indruk te maken die in het geheugen gegrift staat. De prettige geur zorgt ervoor dat mensen uw producten en diensten positiever beoordelen.


Onze kerstgeuren

Onze aroma's zijn echte kwaliteitsgeuren. U herkent direct de volle, rijke geuren. Onze geuren worden ontwikkeld door de beste parfumeurs en maken gebruik van de beste ingrediënten. De droge diffusie van de Spirit Pro geurverspreider zorgt voor een veilige geurverspreiding waarbij de geur niet verkleeft. 


Wij hebben een aantal heerlijke kerstgeuren met zorg voor u geselecteerd. Deze kerstgeuren zorgen direct voor een feestelijke, warme ambiance.


Precious wood kerstgeur

Subtiele, luxe kerstgeur met houten ondertonen. Deze warme geur is zeer geschikt als kerstgeur.

Sultambre

Intense, krachtige kerstgeur met een kruidige basis. Met deze kerstgeur maakt u indruk.

Velvet

Warme sensatie van amandel, houtgeur en een vleugje bloemengeur. Deze bijzondere geurcompositie zorgt voor een ontspannen, prettige sfeer.


Bekijk hier het complete aroma assortiment.